Aplica un model pentru calitate la Penitenciarul Oradea

Reactualizat la:
Aplica un model pentru calitate la Penitenciarul Oradea
Îmbunătăţirea activităţii din Penitenciarul Oradea a fost subiect de sesiune, organizată săptămâna trecută, de Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România, prin finanţare de la Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Sesiunea a avut loc la Penitenciarul Oradeaunde s-a prezentat un proiect în cadrul căruia se va implementa un instrument de management al calităţii (-Cadrul comun de evaluare – CAF). Acesta are ca scop general îmbunătăţirea continuă a activităţii de penitenciar printr-o mai bună comunicare cu societatea civilă.

Oricine poate derula

Adrian Bungău, purtător de cuvânt de la Penitenciarul Oradea, informează că acest „instrument aplicat pe scară largă în Uniunea Europeană se adresează oricărei organizaţii care doreşte să-şi îmbunătăţească activitatea şi să-şi eficientizeze rezultatele obţinute”. Proiectul poate fi aplicat şi în sectorul public şi în cep privat şi reliefează ce e rău şi ce e bun în instituţia evaluată, informaţii pe baza cprora se poate stabili o diagnoză instituţională.

Acest tip de management al calităţii a fost deja aplicat de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor în şase penitenciare din ţară, modelul urmând a fi acum implementat în toate puşcăriile din România.

O.Ş.

Europa, dezbatuta la Penitenciarul Oradea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !