Aşteptaţi la curăţarea Crişului Repede

Aşteptaţi la curăţarea Crişului Repede
În perioada 20-22 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Fundaţia Life Tineret, organizează o acţiunea „Curăţarea Crişului Repede”.


Voluntarii din cadrul proiectului The Green City Project 2, derulat de către Fundaţia Life Tineret au iniţiat această acţiune pornind de la convingerea că apele ţării noastre sunt un element esenţial în ecosistemul din comunitatea noastra, sunt sursa de apă fără de care viata nu ar putea fi prezentă, şi totodată apele noastre împreună cu malurile lor asigură habitatul multor specii de animale şi un loc de relaxare de oameni.

„Cu ocazia Zilei Mondiale a Apelor venim să tragem un semnal de alarmă către comunitatea Oradea dar şi către oamenii care trăiesc în judeţul Bihor asupra faptului că suntem responsabili de protejarea calităţii şi resurselor de apă şi că în contextul schimbărilor climatice avem responsabilitatea de a avea grijă de râurile noastre ca de una dintre cele mai importante resurse de care depinde existenţa şi funcţionarea vieţii umane”, spun reprezentanţii fundaţiei.

Acţiunea face parte din proiectul „The Green City Project 2” realziat de Fundaţia Life Tineret cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Erasmus+.

Voluntari

La această acţiunea poate lua parte orice persoană care consideră că poate şi trebuie să ajute pentru ca râul care străbate comunitatea noastră să nu fie poluat cu deşeuri. Astfel, acţiunea ce durează trei zile, între orele 10.00 şi 16.00, vizează curăţarea apelor şi malurilor Crişului Repede între Podul Densuşianu şi Podul Mareșal Constantin Prezan.

Cu ajutorul partenerilor, Administraţia Bazinală de Apă Crişuri , Master Adventure şi Ecotop Oradea dar şi a voluntarilor, organizatorii evenimentului vor curăţa apele dar şi malurile pe porţiunea respectivă. Cu ajutorul bărcilor se va putea ajunge chiar şi în cele mai

Avem nevoie de oameni atat in barci dar si pe uscat. Ne vom imparti pe grupe si vom curata deseurile pe care le punem in sacii de deseuri oferiti de PLASTOR TRADING, sponsorul nostru.

CUM TE POTI INSCRIE?
Simplu – apasa pe GOING aici la event si trimite-ne un email la adresa greencityproject2@gmail.com

Daca ai intrebari scrie-ne pe emailul de mai sus si iti vom raspunde sau suna la numarul 0745-656100 (Marius )

CE SA ADUCI CU TINE?
Ei bine, noi oferim manusi si saci !!!
Ar trebui sa porti o imbracaminte comoda si eventual sa ai o pereche de pantofi de schimb just in case.

UNDE NE INTALNIM?
In 20 Martie ne intalnim in parcarea de pe strada Sfantul Apostol Andrei din spatele Pietei Decebal. Parcarea e langa malul Crisului Repede si de aici pornim actiunea de curatenie.

Vezi locatia cu ajutorul GoogleMaps
https://www.google.ro/maps/@47.0643787,21.9227172,269m/data=!3m1!1e3!4m2!10m1!1e2?dcr=0).

Pentru 21 si 22 martie vom publica locul de intalnire in zilele respective in functie de cum avanseaza lucrarile.

Multumim sponsorului nostru PLASTOR TRADING pentru saci si manusi.

Multumim lui Dan Dragos pentru imaginea superba pe care am folosit-o in acest eveniment !!!
Mai multe imagini frumoase cu Crisul Repede gasiti aici
http://www.oradeainimagini.ro/crisul-repede/#/

Te asteptam sa ne ajuti si sper sa ne vedem la rau !

Apele Romane: http://www.rowater.ro/dacrisuri/default.aspx, Master Adventure, Ecotop Oradea, Plastor Trading

Mai multe detalii despre Erasmus+ gasiti aici
http://www.erasmusplus.ro/

Despre temele vizate în Erasmus+

Erasmus+ reunește șapte programe ale UE în domeniul educației, formării, tineretului și susține, pentru prima dată, sportul. Cele șapte programe europene de finanțare reunite sunt: Învățare pe Tot Parcursul Vieții, Tineret în Acțiune, Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink și programul de cooperare cu țările industrializate. Având o abordare integrată, Erasmus+ oferă mai multe posibilități de cooperare între sectoarele educației, formării, tineretului și sportului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !