Astop a aniversat 12 ani

ORADEA – Astop Broker de Asigurare a sărbătorit joi seară împlinirea a 12 ani de existenţă. Momentul aniversar s-a derulat la Hotelul Melody, din Oradea, în prezenţa echipei Astop şi a principalilor colaboratori.

Compania orădeană, poziţionată pe locul întâi în topul brokerilor de asigurări din provincie, şi-a dezvăluit cu această ocazie „armele secrete”, cei 12 membri ai echipei şi zecile de colaboratori.

Toţi au fost premiaţi pentru activităţile şi eforturile consecvente care au împins compania tot mai sus, într-o perfecţionare continuă. „Au fost doisprezece ani în care am muncit şi în care am încercat să fim alături de clienţii noştri, înfruntând provocări zilnice. Am reuşit să-i reprezentăm cât mai bine”, a spus, la ceas aniversar, Cerasela Nergheş, managerul Astop.

Clientul nostru, regele nostru
Astop este cunoscută deja de mediul de afaceri bihorean care, la început, avea tendinţa de a opta pentru serviciile unui asigurator, şi nu ale unui broker de asigurare.

„Clienţii noştri sunt persoanele fizice şi întreprinderile mici şi mijlocii, în principal. Clientul nostru este însă totul pentru noi, este regele nostru”, a subliniat Cerasela Nergheş. Ca dovadă a consecvenţei Astop, compania orădeană a reuşit să schimbe mentalitatea concetăţenilor. „Mentalitatea a fost cel mai mare obstacol. L-am depăşit, pentru că Astop schimbă ce nu poate fi schimbat”, a continuat managerul Astop.
Cum viitorul se arată luminos pentru Astop, acesta este axat pe extinderea şi perfecţionarea serviciilor. Tocmai pentru a atinge acest obiectiv, membrii echipei Astop au urmat cursurile de perfecţionare organizate de Institutul Naţional de Statistică, cursuri pe care le-au absolvit cu brio.

Claudia Curta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !