Avocatul Cristian Domocoş, reales decan cu o majoritate covârşitoare

De Crina Dobocan
Reactualizat la:
1Comentariu
Crisitan Domocoș
Crisitan Domocoș
219 din cei 287 de avocaţi prezenţi la alegerile pentru Decanul şi Consiliul Baroului Bihor au votat pentru Cristian Domocoş.

Avocatul Cristian Domocoş a fost reales decan al Baroului Bihor cu o majoritate covârşitoare. 219 din cei 287 de avocaţi prezenţi la Adunarea Generală extraordinară electivă pentru alegerea Decanului şi a Consiliului Baroului Bihor au votat pentru Cristian Domocoş, iar şapte voturi au fost anulate. Ceilalţi doi candidaţi la şefia Baroului Bihor au obţinut neaşteptat de puţine voturi: Mircea Ursuţa (33 de voturi) şi Răzvan Doseanu (28 de voturi).

Alegerile au fost organizate la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Şedinţa a fost condusă de cel mai în vârstă avocat prezent – Ilie Morar (decanul de vârstă al avocaţilor).

În acest moment avocaţii îşi aleg membrii în Consiliul Baroului Bihor. După această etapă se va trece la alegerea Comisiei de Disciplină şi a Comisiei de Cenzori ale Baroului şi se vor alege delegaţii la Congresul Naţional al Avocaţilor din luna iunie.

La acest Congres au dreptul să participe patru membrii. Dintre aceştia sunt membri de drept: avocatul Cristian Domocoş, decanul Baroului Bihor, şi Corina Domocoş, membru în Consiliul Naţional al Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

Realegerea în funcţia de decan al Baroului Bihor nu l-a luat prin suprindere pe avocatul Domocoş. El nu se aștepta la o asemenea majoritate.

„Mă aşteptam să fiu reales decan al Baroului, însă nu mă aşteptam să fiu ales cu o aşa majoritate. Este un vot de încredere al colegilor avocaţi care mă onorează, dar mă şi responsabilizează. Mă obligă la mai mult. Sper să reuşesc să am o bună colaborare cu viitorul Consiliu al Baroului, în interesul avocaţilor din Bihor”, a declarat Cristian Domocoş.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor