Balul Operei Vox: „Alles Walzer!”, la a doua ediție

De Veronica Bursaşiu
Balul Operei Vox: „Alles Walzer!”, la a doua ediție
Cătălin Botezatu prezintă două colecţii, una pentru femei, haute-couture, şi una pentru bărbaţi, costume de ceremonie, la Balul Operei Vox, din 27 februarie.

Unul dintre obiectivele declarate ale primei ediţii ale Balului Operei Vox, de la Teatrul Regina Maria, a fost să readucă la Oradea atmosfera vremurilor de demult.

Anul trecut, balul a fost deschis de perechi de tineri, la fel cum se întâmpla la Opera din Viena în timpul lui Strauss. La una din ediţiile anterioare ale balului din Viena, aşa cum o cere tradiţia, cei 144 de tineri debutanţi în frac – printre care s-a aflat şi Michael Strauss, stră-strănepotul lui Richard Strauss – și debutantele purtând rochii lungi şi diademe strălucitoare, au deschis balul, lansând tradiţionalul îndemn „Alles Walzer!”. Spectacolul are loc de la ora 19:00, la Teatrul Regina Maria. Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie şi va avea loc cu participarea orchestrei şi corpului de balet „Opera Vox”. Biletele se pot achiziţiona de la agenţia de bilete a Teatrului Regina Maria, preţurile fiind: 150 lei în lojile centrale, în lojile laterale (în funcţie de loc), 120 lei în sală, la balcon (în funcție de loc), 100 lei în lojile laterale (în funcţie de loc), la balcon (în funcţie de loc), 50 lei la balcon (în funcţie de loc). Ţinuta este obligatorie şi pentru participanţii la bal.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !