Benvenuti te invita sa “pasesti relaxat”

Benvenuti te invita sa “pasesti relaxat”
Pentru ca fiecare zi e un pas inainte in afirmareata ta personala, pentru ca dincolo de idei geniale, imaginea ta conteaza, pentru ca primele 30 de secunde sunt vitale, vino la Benvenuti si acorda-ti sansa de a ”pasi relaxat”!

Descopera aici pantofii si accesoriile perfecte, care iti vor accentua, evidentia si particulariza tinuta.

Diversitatea este caracteristica definitorie a colectiei Benvenuti si in sezonul primavara vara 2016.

Exhaustiva, atat din punct de vedere al varietatii modelelor propuse cat si al paletei coloristice si jocului cromatic, tranfigurand fantezia si spiritul liber al modei ultimilor ani.

Astfel coexista, in perfecta armonie, atat stilul clasic, reprezentat de pantofii stiletto, de cei channel sau mereu proaspetii balerini.

De asemenea, romantismul si accentele retro continua sa fie o constanta in tendintele acestui sezon. Sandalele si pantofii cu tocuri groase, taiate in linii drepte, imprimeurile florale, pielea in diverse nuante de bej si maro, transpun perfect, in note idilice, povestea ingenuitatii feminine.

Franjurile continua sa aiba o pozitie dominanta pentru multi designeri, ceea ce ii indreptateste la un loc privilegiat si in cadrul colectieiBenvenuti. Fie ca accesorizeaza sandale sau genti si posete, acestia dau o subtila nota ludica vestimentatiei alese.

Din punct de vedere al paletei cromatice, diversitatea este, din nou, o caracteristica fundamentala. De la culori tari si bombastice, precum galbenul sau fucsia, pana la nuante fondante, precum blu sau roz antic, de la accente metalizate si pana la culori calde de pamant, colectia de primava vara Benvenuti ne da posibilitatea de a ne juca si reinventa continuu.

Concluzia care se impune este ca, prioritizand calitatea si confortul produselor, Benvenuti propune, si in acest sezon, o colectie menita a fi remarcabila, atat datorita tendintelor inovatoare cat si datorita diversitatii ei incontestabile.

Mai multe pe http://www.benvenuti.ro si https://www.facebook.com/BenvenutiRomania/

 

Advertorial!

Taguri: