Bihorenii, aşteptati vineri la Bursa locurilor de munca

Reactualizat la:
1Comentariu
Bihorenii, aşteptati vineri la Bursa locurilor de munca
Peste 600 de locuri de muncă la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Bihorenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă au şansa de a-şi unul la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul are loc vineri la etajul Casei de cultură a sindicatelor din Oradea între orele 9-13. Deşi denumită generic Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la bursă pot paricipa toate categoriile de persoane. Evenimentul se va desfăşura simultan în toate judeţele ţării şi în Municipiul Bucureşti.Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Job-uri

„Bursa locurilor de mună pentru absolvenţi reprezinta o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se (re)orienteze spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung”, a precizat Dorel Drăghici, directorul AFOFM Bihor.

Reprezentanţii AJOFM Bihor au contacta 85 de eagenţi economici dintre care 33 de angajatori şi-au confirmat până în prezent pariciparea. „Avem pregătite însă mai multe standuri astfel încăt pot veni şi agenţi economici care nu notifocat participarea”, a punctat Dorel Drăghici.

Astfel, cei 33 de angajatori au de oferit spre ocupare 621 de locuri de muncă dintre care 68 sunt pentru cei cu studii suprioare. Printre domeniile de cativitate în care se află aceste locuri de muncă se numără : comreţ, fabricarea componentelor electronice, prelucrări mecanice, confecţii încălţăminte şi îmbrăcăminte, fabricarea mobilei, asigurări, construcţii, transporturi etc.

S.Al.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor