Bihorenii nu vor la tratament de Paște

De Dan Birta
Bihorenii nu vor la tratament de Paște
Pentru seria cu începere din 5 aprilie, ce cuprinde și Paștele, Casa Județeană de Pensii Bihor mai are 67 de bilete de tratament.

Nici jumătate din totalul biletelor de tratament primite de Casa Județeană de Pensii Bihor, cu începere din data de 05.04.2018 nu au fost valorificate. Explicația reprezentanților instituției este că bihorenii preferă să-și petreacă Paștele acasă, în familie.

Asfel, Casa Județeană de Pensii Bihor mai are 67 de bilete de tratament disponibile pentru seria 4, cu începere din data de 05.04.2018 pentru următoarele stațiuni: Băile 1 Mai, Moneasa, Geoagiu Băi, Covasna și Buziaș.

Bilete disponibile

Pentru Băile 1 Mai (stațiune recomandată pentru tratarea afecțiunilor reumatice) sunt disponibile 53 de locuri. Pentru Moneasa (stațiune recomandată pentru tratarea afecțiunilor sistemului nervos) – șase locuri; pentru Geoagiu ( stațiune recomandată pentru tratarea afecțiunilor sistemului nervos) – cinci locuri; pentru Covasna (stațiune recomandată pentru tratarea afecțiunilor cardiovasculare) – un loc și pentru Buziaș (stațiune recomandată pentru tratarea afecțiunilor cardiovasculare ) – două bilete.

Persoanele interesate se vor prezenta la sediul instituției, de luni până joi între orele 8:00 -14:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, cu următoarele documente: actul de identitate (original și copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de către medicul de specialitate (copie); cupon pentru plata pensiei (copie și original); adeverință cu salariul de pe ultima lună.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !