BU-BU Bucătarul Burlan la OradeaExpo

BU-BU Bucătarul Burlan la OradeaExpo
„OradeaExpo – Târg de Rezidenţiale, Construcţii, Instalaţii şi Decoraţiuni” va avea loc în 8 şi 9 iunie 2019 la Era Park.

Bu-Bu Bucătarul Burlan este grătarul care te ajută să excelezi în orice ai dori să gătești afară! Cel mai performant grătar portabil. Este un grătar-plită reversibil, cu locaș pentru ceaun (grill, disc sau rotisor).
Plita, principalul mod de folosire a acestui grătar, oferă soluția optimă pentru a coace vinete sau ardei. De asemenea, este foarte utilă la prăjit carne, mici, cârnăciori, legume sau plăcinte. Pe cealaltă parte se găsește o gaură pe care putem pune un ceaun, un grill, un disc sau un kit de rotisare.

Datorită faptului că focul se face într-o cutie închisă, randamentul ansamblului este foarte ridicat și poate fi folosit și pe vânt! Fumul, evacuat de obicei pe burlan, poate fi condus, dacă se dorește, într-o incintă de afumare. Combustibilul diferă în funcție de modul în care folosim grătarul-plită: lemne, pentru plită, ceaun, disc și afumare la cald; cărbuni, pentru grill și rotisor; rumeguș, pentru afumare la rece.
Invenția care stă la baza realizării acestui grătar este înregistrată la OSIM din anul 2015. Grătarele se obțin de la producător și se livrează pe bază de programare. https://www.facebook.com/bububucatarulburlan/

Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro, le pregăteşte bihorenilor un nou eveniment de anvergură. Este vorba de „OradeaExpo – Târg de Rezidenţiale, Construcţii, Instalaţii şi Decoraţiuni”, care va avea loc în 8 şi 9 iunie 2019 la Era Park. La eveniment pot participa dezvoltatorii de cartiere rezidenţiale, producătorii de materiale de construcţii şi instalaţii, firmele de amenajări şi decoraţiuni interioare şi exterioare, precum şi cele de grădinărit. La „OradeaExpo” se pot înscrie şi firmele de arhitectură, de design, de topografie, dar şi cele de intermedieri imobiliare sau cele de credite.

Participanţi

Până în prezent, la „OradeaExpo” s-au înscris 18 firme. Este vorba despre: BU BU Bucătarul Burlan (grătar plită portabil, reversibil), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden şi Arikan.

După cum s-a demonstrat, avem cea mai bună promovare atât pe print, cât şi pe online. Participanţii la „Oradea Job Expo” au fost foarte mulţumiţi, astfel încât ne aşteptăm ca şi participanţii la „OradeaExpo” să fie la fel de mulţumiţi.

Firmele care se vor înscrie la eveniment vor beneficia de reclamă în Jurnal Bihorean, Bihari Napló şi Jurnal Bihorean Plus, dar şi pe Bihon.ro şi Erdon.ro. De asemenea, participanţii la „OradeaExpo” vor fi promovaţi pe paginile de facebook ale Jurnalului Bihorean, Bihari Naplo, Bihon şi Erdon. Informaţii suplimentare despre „OradeaExpo” pot fi obţinute la tel. 0728/116.455 sau la adresa de e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !