Bucuros că a scăpat de Stan

Bucuros că a scăpat de Stan
Presedintele Alexandru Satmareanu nu si-a ascuns satisfactia ca a reusit sa scape de atacantul Daniel Stan, vândut la Otelul Galati. „A dat doar patru goluri într-un tur de campionat si era tot timpul nemultumit, dornic sa plece.

Exista riscul sa-l pierdem gratis pentru ca avea diverse clauze speciale în contract, iar eu nu puteam risca acest lucru”, a precizat seful FC Bihor. În contractul lui Stan exista prevederea conform careia jucatorul putea sa-si depuna memoriu la FRF daca plata contractului întârzia mai mult de 15 zile.

În plus, daca i se rezilia contractul din cauza FC Bihor, clubul urma sa-i plateasca o despagubire de 200.000 de euro. În afara celor 40.000 de euro platiti catre FC Bihor, Otelul va vira catre International Pitesti suma de 20.000 de euro.

Alexandru Satmareanu sustine ca nu a semnat contractul de munca cu FC Bihor, cu toate ca este de doua luni presedintele echipei. „Îmi voi negocia contractul abia în luna ianuarie. Pâna acum am facut munca voluntara”, a precizat Satmareanu, care a dezmintit informatia ca ar avea un salariu de 3.200 euro pe luna.

Teodor Biris