Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Bursa locurilor de munca pentru absolventi
Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot să-şi găsească unul la Busa care va avea loc pe 23 septembrie.

bsolvenţii unei forme de învăţământ care nu şi-au găsit un loc de muncă, dar şi alte categorii de persoane au şansa de a intra pe piaţa muncii, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, ce va avea loc în data de 23 septembrie 2011.

Evenimentul se va desfăşura în toate judeţele ţării şi în Municipiul Bucureşti.Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale ţi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Job-uri

„Bursa locurilor de mună pentru absolvenţi reprezinta o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se (re)orienteze spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung”, a precizat Dorel Drăghici, directorul AFOFM Bihor.

Agenţii economici care vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerintele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.Evenimentul va avea loc în data de 23 septembrie la Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea, între orele 9.00 – 13.00.

S.Al.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !