Candidații la postul de directori așteptați la proba CV-ului și interviu

De Alexandru Guiaș
Reactualizat la:
Viitorii directori așteptați la celelalte două probe
Viitorii directori așteptați la celelalte două probe
Cei promovați la proba scrisă vor da începând luni timp de o lună proba de analiză a CV-ului și cea a interviului.

Cei 204 candidaţii la șefiile grădinițelor, școlilor și liceelor din Bihor care au trecut proba scrisă vor susţine de luni, 17 octombrie, pe rând celelalte două probe: analiza CV-ului (realizată în plenul comisiei de concurs, în prezența candidatului, prin acordarea de puncte potrivit criteriilor și punctajelor prevăzute de metodologie şi pe baza documentelor din dosarul de înscriere care dovedesc cele afirmate în CV); interviul se va susține în fața comisiei de concurs, în care se apreciază scrisoarea de intenție, calitatea și susținerea de ofertei manageriale și a unui plan operațional pentru un an. Durata probelor va fi de 30 de minute, conform criteriilor și punctajelor din metodologie. Toate probele sunt obligatorii și sunt monitorizate de observatorii desemnați de Ministerul Educației.

Ca și la proba scrisă și la cea a CV-ului și la interviu punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei este de 35 de puncte. Astfel, vor fi declarați „admiși” candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă, iar din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs trebuie să aibă un minim total de cel puțin 105 puncte.

Este declarat „promovat” la concurs, candidatul „admis” care a obținut cel mai mare punctaj total. În cazul egalității de punctaj, este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba scrisă. Dacă și în această situație egalitatea se păstrează, pentru unitățile de învățământ cu filiera tehnologică, este declarat „promovat” candidatul care este de specialitate: inginer, economist, medic etc., după caz, iar la filiera vocațională, cel care are specialitatea corespunzătoare profilului predominant al unității de învățământ, iar pentru celelalte unități de învățământ este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de interviu. Dacă și în această situație egalitatea persistă, este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de evaluare a CV-ului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !