Carmen Soltanel – credit de 58.000 de franci

Secretarul Judeţului are puţine căsuţe completate în propria declaraţie de avere. Are însă salariu bun şi un credit. 

Declaraţia de avere a secretarului Judeţului, Carmen Soltănel, e destul de simplă. Soltănel declară că nu are obiecte preţioase, bijuterii şi alte obiecte de artă care însumate să depăşească valoarea de 5.000 euro. De asemenea, Soltănel a tras linie peste orice fel de active financiare, de la conturi şi depozite bancare până la fonduri de investiţii, carduri de credit şi altele, a căror valoare să depăşească 5.000 de euro. Nici plasamente, investiţii directe sau împrumuturi de peste 5.000 euro, însumat, nu declară Soltănel. Apare, în schimb, un credit contractat în 2008 la Volksbank, de 58.000 de franci elveţieni, scadent în 2020. La capitolul venituri, Soltănel şi-a trecut salariul de pe ultimul an, de la CJ Bihor – 52.208 lei, precum şi pe cel al soţului, angajat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie – 34.471 lei.

Două maşini într-un an

În schimb, faţă de declaraţia de anul trecut, apar două autoturisme, marca Volkswagen, respectiv Skoda, cu an de fabricaţie 2003. Nu se precizează decât mărcile celor două maşini. Familia Soltănel mai declară un teren în intravilan, la Alparea, în suprafaţă de 1.000 metri pătraţi, cumpărat în 2004. De asemenea, se mai declară o locuinţă de 104 mp, dobândită prin schimb, în Oradea.

În declaraţia de interese, Carmen Soltănel nu a trecut absolut nimic. În 2010 îşi trecuse calitatea de membru al Sindicatului Forum din Consiliul Judeţean. Între timp, Soltănel a devenit o ţintă pentru liderul sindical din CJ Bihor, Kiss Judith…

C.C.

Voloseniuc, de la politica la TIR-uri

Kiss Alexandru detine si acum o avere grasa

Radu Tirle si-a revenit din amnezie

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !