Cazul Goga, un balon de săpun

Cazul Goga, un balon de săpun
„Aspectele prezumate în sesizare nu sunt susţinute prin probe”, afirmă conducerea ISJ Bihor.

„Urmare a materialelor apărute în media centrală şi locală referitoare la cazul Colegiului Naţional „Octavian Goga” Marghita, vă informăm că în urma verificărilor efectuate la faţa locului de către inspectorul şcolar general, prof. Daniel Negrean şi inspectorul de sector, prof. Silviu Torjoc au fost constatate următoarele aspecte:există unele necorelări între declaraţiile date la nivelul sesizării şi starea de fapt din care reiese că aceasta nu a fost semnată şi iniţiată de cele şaisprezece cadre didactice;în urma discuţiei avute cu părinţii elevilor s-a dovedit ca niciunul nu a semnat cea de a doua sesizare trimisă presei.Majoritatea aspectelor prezentate în sesizare care ţin de competenţa Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor au fost verificate pe parcursul acestui semestru şcolar în cadrul unei inspecţii generale. În urma acesteia s-au constatat anumite deficienţe în managementul instituţiei şi s-a recomandat remedierea lor în perioada următoare.

În concluzie vă comunicăm faptul că aspectele prezumate în sesizare nu sunt susţinute prin probe. Pentru a clarifica sesizările legate de aspectele financiare vom emite un ordin de serviciu privind o activitate de audit la această unitate şcolară ”, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Cine vrea capul directorului de la Goga?

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !