Cea mai frumoasă și curată asociație de proprietari din Oradea

2Comentarii
Datorită muncii depuse cu interes de Ileana lle, Asociația Leonardo 3 a fost premiată.
Datorită muncii depuse cu interes de Ileana lle, Asociația Leonardo 3 a fost premiată. - © Foto: PMO
Premiul a constat dintr-un coș mare de nuiele, o lopată de tablă, o lopată de plastic, foarfecă de gard viu, foarfecă pentru crengi, mătură de nuiele, mătură de plastic, o sapă, o greblă și saci menajeri.

Relația dintre Primăria Oradea și asociațiile de proprietari e când miere, când fiere. Obligate să preia în întreținere terenurile din jurul blocurilor, sub amenințarea cu amenda, asociațiile de proprietari primesc, ocazional, și recunoașterea muncii prestate.

Foto: PMO Foto: PMO ©

Săptămâna trecută, Municipalitatea a finalizat evaluarea modului în care asociațiile întrețin spațiile verzi preluate și le-a premiat pe 10 dintre ele, în cadrul concursului „Cea mai frumoasă și mai curată asociație de proprietari din municipiul Oradea”.

„Îndemn și celelalte asociații de proprietari să acorde o la fel de mare importanță spațiului verde aflat în întreținere. Până la urmă, depinde numai de noi, de cetățenii acestui oraș, de locatari, de asociațiile de proprietari, să facem tot ce ține de noi pentru ca orașul să arate bine din orice unghi l-ai privi”, a spus președintele Asociației de Proprietari Călugăreni, Secară Viorel.

Concursul are loc o dată pe an, această ediție fiind jurizată de directorul adjunct al Direcției Tehnice – Emil Bențan, șeful Serviciului Tehnic – Mircea Stejeran, purtătorul de cuvânt al Primăriei – Anca Grama, consilierul Direcției Tehnice – Loreta Mălăin și consilierul Direcției Tehnice – Ramona Bakk.

Câștigătorii au primit unelte și diplome. Câștigătorii au primit unelte și diplome @ Foto: PMO ©

Fiecare asociație de proprietari câștigătoare a primit câte o diplomă și un set complet de unelte gospodărești – un coș mare de nuiele, o lopată de tablă, o lopată de plastic, foarfecă de gard viu, foarfecă pentru crengi, mătură de nuiele, mătură de plastic, o sapă, o greblă și saci menajeri.

Cu ocazia premierii, reprezentanții Primăriei au ținut să puncteze exemplul oferit de Asociația de proprietari Leonardo 3, „unde doamna Ile Ileana, o locatară, a amenajat prin forțe proprii și fără să fie remunerată în vreun fel, o frumoasă grădină cu flori, pe care o întreține zilnic. Pentru implicarea sa și pentru spiritul civic de care dă dovadă o felicităm!”, a spus șeful Serviciului Tehnic, Mircea Stejeran.

3asoc Ileana Ile12k Foto: PMO ©

Asociațiile câștigătoare

Primăria a premiat următoarele 10 asociații de proprietari, reprezentate prin președinte sau administrator:

– Asociația de proprietari Viitorul, str. Lăpușului – președinte Triponuț Ioan;
– Asociația de proprietari Constantin Brâncuși nr. 144 – președinte Balmoș Florian;
– Asociația de proprietari 236 Slatinei – președinte Laurențiu Danșa;
– Asociația de proprietari Călugăreni – președinte Secară Viorel;
– Asociația de proprietari Făcliei 89 – vicepreședinte Nicolae Horga;
– Asociația de proprietari Alexa, str. Zidarilor nr. 3 – președinte Libor Levente;
– Asociația de proprietari Leonardo 3 – locatara Ile Ileana, care se acupă de întreținerea grădinii de flori, și administrator Lazăr Florin;
– Asociația de proprietari 220, str. Erofte Grigore – președinte Ghergheleș Alexandru;
– Asociația de proprietari Henrik Ibsen – președinte Trifan Aurel;
– Asociația de proprietari Biomixt – președinte Serac Maria.

asoc (2) Foto: PMO ©2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor