Centru de testare Cambridge la Oradea

Reactualizat la:
Centru de testare Cambridge la Oradea
Centrul de Limbi Straine Eurolingva din Oradea a devenit Centru de pregătire şi testare Cambridge ESOL. Astfel, examenele Cambridge se pot sustine de acum inainte si la Eurolingva.

După reuşita sesiunilor de pretestări gratuite pentru examenele Cambridge FCE si CAE din lunile august şi octombrie 2011, Eurolingva îi aşteaptă pe cei interesaţi de susţinerea acestor teste la sesiunile de examen din luna iunie 2012.Examenele Cambridge ESOL sunt realizate de catre prestigioasa universitate din Anglia, University of Cambridge, prin departamentul ESOL Examinations. Aceste examene sunt recunoscute la nivel global şi sunt aliniate la standardele impuse de Consiliul Europei prin Cadrul comun european de referinţa pentru limbile străine.

Examenele Cambridge au impus un nou standard de predare şi învăţare a limbii engleze, multe edituri folosind structura acestor teste în realizarea manualelor şcolare. Ministerul Educaţiei accepta scorurile Cambridge ca echivalare la bacalaureat a competenţelor lingvistice la limba engleza, iar institutii de prestigiu din toata lumea condiţionează admiterea la studii de obţinerea unui astfel de certificat lingvistic. Centrul de Limbi Străine Eurolingva are o mare tradiţie în administrarea de teste recunoscute internaţional, cum ar fi TOEFL, BULATS, TOEIC sau TFI, iar acum, o data cu acreditare ca centru de testare Cambridge, Eurolingva devine singurul centru de limbi straine din Oradea care ofera o paleta largă de teste, menite să satisfaca nevoile unor variate categorii profesionale care au nevoie de un certificat lingvistic recunoscut international, adică personalul medical, oamenii de afaceri, angajati ai unor companii naţionale şi multinaţionale, dar si elevi sau studenti care vor să îşi continue studiile în străinătate.

V.B0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !