Centrul de zi Prietenia, refăcut cu sprijinul Rotaract

Reactualizat la:
Înainte și după lucrări
Înainte și după lucrări
Fondurile strânse în cadrul proiectului „O cană de fericire” au fost folosite la reabilitarea Centrului de zi „Prietenia” din comuna Popești.

Evenimentul „O cană de fericire” din luna decembrie 2016 s-a aflat la cea de-a opta ediție. Proiectul a demarat în Oradea, în anul 2009, la iniţiativa membrilor Rotaract, având menirea de a ajuta comunitatea.

Lucrări de 33 000 de lei

În data de 29 mai 2017, membrii Rotaract Club Oradea au preluat serviciile de reabilitare a clădirii în care își desfășoară activitatea Centrul de zi „Prietenia”.
centrul-de-zi-prietenia-popesti-1

Lucrările efectuate: s-au izolat termic podul și exteriorul clădirii, s-a reparat acoperișul, s-au înlocuit obiectele sanitare și s-a montat gresie și faianță în grupul sanitar și pe hol, a fost modernizată instalația electrică, s-a renovat clădirea pe interior și exterior și s-a construit un corp nou pentru centrala termică.

Toate aceste lucrări, în valoare de 33.000 lei, s-au făcut cu ajutorul firmei de construcții VIOMEGACONSTRUCT SRL și al unor furnizori de materiale de construcții din Oradea.

Pe 24 iunie, echipa Rotaract Club Oradea a contribuit la modernizarea spațiului de joacă din curtea aferentă Centrului, în cadrul unui workshop. Aceștia au vopsit leagăneke și au reabilitat și dotat masa de ping-pong. Totodată ei mai schimbat panoului coșului de baschet și au vopsirea băncile și înlocuit scările de lemn ale toboganului.

Membrii Rotaract își propun ca în viitorul apropiat să doteze sala de curs cu bănci de lemn și patru calculatoare.

centrul-de-zi-prietenia-popesti-30Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !