CHARISMILE, o clinică stomatologică dotată cu cabinete moderne și aparatură de ultimă generație!

Reactualizat la:
CHARISMILE, o clinică stomatologică dotată cu cabinete moderne și aparatură de ultimă generație!
Cauți o clinică stomatologică unde să poți să îți rezolvi toate problemele dentare? Echipa Charismile te ajută să zâmbești cu încredere!

Situată în centrul orașului, clinica noastră a fost înființată în anul 2018, dotată cu cabinete moderne și aparatură de ultimă generație.

Vă oferim tratamente personalizate, realizate de către specialiștii noștri, aflați într-o perfecționare continuă și atenți la nevoile dumneavoastră!

Vă stăm la dispoziție cu servicii de chirurgie orală și implantologie, stomatologie generală, estetică dentară, protetică, endodonție și ortodonție.

În curând vom furniza și servicii de radiologie, care vă vor scuti de drumuri inutile și vă vor oferi avantajul de a beneficia de tot tratamentul necesar în același loc, economisind astfel timp prețios.

Un zâmbet strălucitor este mai bine pus în evidență de un chip armonios, nu-i așa? Pentru doamne și domnișoare oferim și intervenții de estetică facială (mărirea buzelor, estomparea șanțurilor faciale, volumizarea și conturarea pomeților).

Echipa noastră este formată din medici stomatologi foarte bine pregatiți în cadrul mai multor cursuri derulate atât în țară cât și în străinătate, profesioniști și cu experiență!

Dr Precup Alexandru – medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Asistent Universitar Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea, absolvent al UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca – Facultatea de Medicină Dentară, promoția 2010 și Facultatea de Medicină Generală, promoția 2015;

Dr Chirila Camelia, medic dentist, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, promoția 2012, cu competențe în endodonție și protetică dentară;

Dr Buhas Denisa, medic specialist Ortodonție si Ortopedie Dento-Facială, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, promoția 2014.

Pentru informații suplimentare, vă așteptăm să ne contactați la numărul de telefon :0743 130 120/ 0359 190 787, pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Charismile-139867960210256/ sau să veniți direct la sediul clinicii noastre de pe strada Sucevei, nr 28.

Advertorial! CH: 133001