Colecta de alimente de Crăciun, peste 100 de voluntari

Colecta de alimente de Crăciun, peste 100 de voluntari
© Câţiva dintre voluntarii participanţi la acţiune
Asociația Caritas Eparhial Oradea a desfășurat Colecta de alimente de Crăciun pentru copiii din centrele de zi în perioada 2 – 23 decembrie 2016, în centrele comerciale Era Shopping Park și Selgros Cash & Carry.

La colecta din decembrie 2016 s-au colectat 340 litri de ulei, 260 kilograme de făină, 235 kilograme de orez, 231 kilograme de zahăr, 278 kilograme paste făinoase, 249 conserve. Pe lângă produsele mai sus-menționate, au fost colectate și multe alte produse: fructe, dulciuri, produse lactate etc. Valoarea totală estimată a alimentelor colectate este de peste 9.000 lei.

Unele persoane au preferat să facă donații în bani, suma totală colectată fiind în valoare de 4.394,4 lei. În activitatea de colectare a alimentelor pentru copiii din centrele de zi au fost implicați 118 voluntari, care au desfășurat 470 de ore de voluntariat.

Asociația Caritas Eparhial Oradea mulțumește tuturor celor implicați în această colectă, voluntarilor și, în special, persoanelor care au făcut o faptă bună și îi asigură pe donatori de faptul că toate donațiile vor ajunge acolo unde este mare nevoie de acestea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !