Comunicat de presă – ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI

Reactualizat la:
Comunicat de presă – ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI
SC VALTRYP SRL, cu sediul in Municipiul Oradea, Str. Constantin Tanase, nr. 22A, judeţul Bihor, Romania, derulează, începând cu data de 16.05.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.03.2020, proiectul „CONSTRUIRE HALA PRODUCTIE, CABINA POARTA SI IMPREJMUIRE TEREN”, cod SMIS 110303, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2102/16.05.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.2 – „Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice.
Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 11.591.914,52 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 3.834.118,32 lei.
Obiectivul general al proiectului este de a infiinta o capacitate noua de productie a volanelor si manerelor de schimbatoare de viteze, imbracate in piele, lemn sau alte materiale – produse care vor fi asamblate de clientii finali ai societatii pe automobile ce vor fi vandute pe piata mondiala.
Pentru a realiza acest obiectiv general, compania isi propune sa implementeze strategii de crestere a competitivitatii care sa contribuie la cresterea calitatii produselor, imbunatatirea raportului cost/pret, cresterea productivitatii muncii si reducerea termenelor de finalizare/livrare a produselor finite catre clientii sai.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact: TRIP VASILE-VALERIU
Funcţie: Administrator
Tel. 0745362357, e-mail: office@valtryp.ro

g2

Advertorial! Hb: 33663

g30Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !