Concert caritabil în Window Pub

Afişul concertului
Afişul concertului
Concertul este organizat de către un elev de clasa a X-a şi este dedicat persoanelor cu scleroză multiplă.

Miercuri, 9 aprilie 2014, ora 18:00 la Window Pub (Pasajul Vulturul Negru) va avea loc un concert caritabil intitulat: „Suflete Muzicale alături de Persoanele cu Scleroză Multiplă”. Concertul este este unul special, datorită fapului că este proiectat și organizat de către un grup de liceeni, coordonat de către un elev de clasa a X-a, Alexandru Dan Marius Lichinţeanu.

Povestea concertului a început din ziua în care Alexandru a venit pentru prima dată la Centrul de Zi al Fundației de Scleroză Multiplă (Buzăului, nr 2 B) și a fost impresionat de activitățile care se desfășoară aici. A hotărât să-și dedice timpul liber ca voluntar la centru și treptat a făcut cunoștință cu oamenii și suferința lor pricinuită de diagnosticul de scleroză multiplă.

În februarie 2014 a auzit că Youth Bank oferă oportunități de finațare pentru proiecte, iar el a hotărît că poate să se implice și mai mult. A contactat câțiva prieteni, a format o echipă și împreună au gândit și pregătit în detaliu concertul.

Evenimentul se anunță a fi unul deosebit, organizatorii dezvăluind că în cadrul concertului se va dedica un moment special unui număr de patru persoane cu scleroză multiplă care vor spune câteva cuvinte despre ce înseamnă să ai acest diagnostic, sfaturi şi lecții de viată.

În afară de stara de bine pe care o aduce în mod inevitabil muzica bună, au pregătit o tombolă cu premii pentru participanți.

„Acest proiect este important pentru noi deoarece dorim să îi ajutam pe oamenii care au probleme, să le alinăm suferința. Fundația de Scleroză Multiplă Bihor merită sprijinită să ofere în continuare servicii de calitate în cadrul singurului centru de zi pentru persoanele cu scleroză multiplă. Noi credem că împreună putem face diferența dintre o lume în care să ne plângem și o lume în care să ne bucurăm și în care oricine să fie bine primit”, a declarat Alexandru Lechinţeanu. Din echipa proiectului mai fac parte Angela Haux, Larisa Munteanu, Darius Lascau și Sergiu Ilea.

Mesajul oganizatorilor și interperților pentru publicul larg este la unison: „Veniți la concert pentru că puteți ajuta oamenii cu scleroză multiplă prin simpla cumpărare a unui bilet de intrare (15 lei). Veniți pentru că va fi un spectacol inedit, muzică bună, vor fi multe surprize, momente emoționante, tombolă, și pentru că puteți face ca un gest mic să însemne un lucru mare!”.

Concertul este finanțat prin programul YouthBank Oradea, coordonat local de Fundația Comunitară Oradea și la nivel național de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Societe Generale. Programul YouthBank Oradea este realizat cu susținerea partenerilor locali financiari: Benvenuti, VPK Packaging și Rețeaua Socială Acționăm Reponsabil.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !