Ei sunt câștigătorii concursului „De 1 Iunie, îți punem aripi!”

Reactualizat la:
Ei sunt câștigătorii concursului „De 1 Iunie, îți punem aripi!”
Se poate că zborul nu e grija ta cea mai arzătoare în acest moment, dar cu siguranţă ar deveni experienţa cea mai plăcută la început de vacanţă de vară.

UPDATE

Câștigătorii concursului sunt:

Eduard Cora – 7 ani

avion

Morariu Sara – 10 ani

untitled3

Popa Ana Alexandra – 14 ani

Scanned Image

Inițiatorii concursului au decis să ofere și un premiu special, pentru plusul de interes și implicare. Acesta va merge la Greta Laezza, 11 ani.

18836343_1519956821380698_1193617531_o

Juriul a apreciat, la lucrările înscrise, strădania copiilor de a produce lucrări cât mai reușite și originale, după puterile fiecăruia.

Câștigătorii sunt invitați să ia legătura cu pilotul Virgil Lupaș, la nr. de telefon 0727 209 835

Mulțumim tuturor pentru implicare, felicitări câștigătorilor!


Aşa că trebuie să ştii că fix acum şi fix aici, deloc întâmplător, Bihon.ro și Jurnal bihorean anunţă un concurs care te poate duce în înaltul cerului, într-o tură peste oraş! Desigur, cu avionul de agrement, condus de un pilot experimentat.

*Ce trebuie să faci?

Pentru început, cu regret te anunţăm că trebuie să ai maxim 16 ani! Apoi, te pui pe desenat şi ne faci, din creion, carioca, acuarelă, vopsea sau toate astea, pe o foaie A4, un avion. Suntem paşnici şi doritori de distracţie, aşa că am prefera să vedem un avion civil – că e cu flori, cu frunze, cu tine ca pilot şi bunica în locul pasagerului… nu contează! Vrem un AVION!

*Premii

Lucrările vor fi jurizate de reprezentanţi ai JB & jurnalbihorean.ro & bihon.ro şi ai celor două entităţi iniţiatoare ale concursului, pe trei categorii: copii până la 8 ani, între 8 şi 13 ani şi 13-16 ani. Deşi benefică, implicarea adulţilor din familie în realizarea lucrării e bine să fie minimă spre zero.

Lucrările se aduc sau se trimit la sediul Jurnal bihorean JB&jurnalbihorean.ro & www.bihon.ro până în 31 mai, ora 10:00. Sunt binevenite şi cele trimise pe e-mail, la redactia@russmedia.ro, dar, în caz că lucrarea e câştigătoare, vă aşteptăm cu desenul original, pentru conformitate.

Toate lucrările participante vor fi publicate pe bihon.ro, cu numele şi vârsta autorului.

Câştigătorul fiecărei categorii va fi anunţat de Ziua Copilului, în 1 Iunie, pe bihon.ro, Jurnal bihorean şi pe site-urile conexe. Fiecare câștigător va avea ocazia să zboare deasupra orașului. Copiii câştigători, cei mici cel puţin, trebuie să fie însoţiţi de un părinte, un tutore sau un adult responsabil.

La treabă, deci, că timpul zboară!

*Cine?

Jurnal bihorean&jurnalbihorean.ro&bihon.ro împreună cu site-ul comeflywithme.eu, manageriat de elveţianul Tobias şi Asociaţia Şoimul Carpatin, reprezentată de fostul comandant al Aeroclubului Smaranda Brăescu din Oradea, Virgil Lupaş.

Tobias operează două avioane de agrement, deţinute de compania Novatrust Agency SRL, un Beechcraft Baron 55 (BE55), aflat momentan în Marea Britanie, pentru revizia periodică, şi un Piper Cherokee (PA28), cu care se vor face zborurile.

Câştigătorii au 48 de ore să îşi revendice premiul. Data zborurilor se stabileşte împreună cu pilotul, în funcţie de condiţiile meteo. Poate fi chiar în 1 Iunie. Se zboară de pe pista de la Ineu.

Zborurile vor fi înregistrate şi filmele vor fi publicate pe bihon.ro şi pe comeflywithme.eu.

Mult succes!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !