Condiţii pentru munca în construcţii în Israel

De Dan Birta
Se caută constructori pentru Israel foto: casa-construct.ro
Se caută constructori pentru Israel foto: casa-construct.ro
Salariul minim brut estimat pentru cei interesaţi este de 1.540 de dolari americani pe lună.


La AJOFM Bihor există o ofertă de angajare în domeniul construcţiilor în Israel. Angajarea este sigură, făcându-se în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel. Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din România şi Autoritatea pentru Populatie, Emigrare si Frontieră din Israel.

Condiţii

Persoanele interesate trebuie să aibă calificare sau experienţă în meseriile: dulgheri pentru cofraje de construcţie industrializată; fierari – betonişti; zidari – faianţari; zidari – tencuitori. De asemenea, cei interesaţi trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să nu fi lucrat anterior în Israel; să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în această ţară, cu excepţia fraţilor; să nu aibă cazier judiciar; să fie apţi psihic şi fizic de muncă intensă în condiţiile climatice specifice statului de destinaţie, inclusiv muncă la înălţime şi manipulare de greutăţi şi să nu sufere de anumite boli cronice.

„Sunt nişte măsuri de precuaţie suplimentare pe care le iau cei din Israel, având în vedere situaţia din zonă. Trierea celor care se califică pentru aceste oferte este foarte strictă”, a explicat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor, condiţiile impuse de angajator. Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 luni. Salariu lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.

Persoanele interesate se pot înscrie la AJOFM Bihor cu următoarele documente: – cerere tip; curriculum vitae; declaraţie – tip bilingvă; copie a cărţii de identitate; copie a paşaportului; copii ale actelor de studii şi de calificare (toate paginile scrise), după caz; copii ale documentelor care atestă experienţa, vechimea în muncă, dupa caz; cazier judiciar valabil, în original. Informaţii suplimentare se pot obţine de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor sau de pe site-ul ANOFM.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !