Contribuabilii mijlocii bihoreni vor obţine anumite documente online

De Dan Birta
Reactualizat la:
2Comentarii
Contribuabilii mijlocii bihoreni vor obţine anumite documente online
Certificatul de atestare fiscală şi adeverinţele pentru timbrul de mediu vor fi obţinute prin e-mail.

Veşti bune pentru contribuabilii mijlocii bihoreni arondaţi la Cluj Napoca. Nu se vor mai deplasa la Cluj Napoca pentru anumite documente. „Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj – Napoca şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Bihor au stabilit o procedură de emitere şi transmitere a unor documente, făcând posibilă neprezentarea contribuabilului la sediul finanţelor din Cluj – Napoca”, informează Ioan Mihaiu, şeful AJFP Bihor.

Documente

Astfel, pentru solicitarea Certificatului de atestare fiscală, firmele vor transmite cererea pe adresa de e-mail contrib.mijlocii.Cj@mfinante.ro. Administraţia pentru Contribuabili Mijlocii va transmite la AJFP Bihor forma scanată a certificatului emis, iar contribuabilii vor ridica certificatul avizat pentru „conform cu originalul” de la Serviciul Evidenţa pe Plătitor ce funcţionează în sediul AJFP Bihor din Oradea.

Pentru emiterea Deciziei privind stabilirea sumei reprezentând timbrul de mediu pentru autovehicule şi a Adeverinţelor prin care se atestă nerestituirea taxei pe poluare pentru autovehicule ori a taxei speciale pentru autoturisme şi autovehicule, a taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau a timbrului de mediu pentru autovehicule cât şi a valorii reziduale a timbrului, firmele vor transmite cererea şi documentele anexate pe adresa menţionată anterior.

Administraţia pentru Contribuabili Mijlocii va transmite pe adresa de e-mail a contribuabililor Decizia privind stabilirea sumei reprezentând timbrul de mediu pentru autovehicule şi adeverinţele solicitate, şi, ulterior prin poştă cu confirmare de primire, formatul hârtie al documentului.

Pe site-ul ANAF, aste afişată lista contribuabililor mijlocii care sunt administraţi de DGRFP Cluj – Napoca prin Administraţia pentru Contribuabili Mijlocii constituită de la 01.02.2016 la nivelul regiunii Cluj, potrivit OPANAF nr. 3702/2015.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor