Cros de toamnă la Vadu Crișului

Cros de toamnă la Vadu Crișului
© Foto: arhivă
Primăria şi Consiliul Local Vadu Crișului, Direcția Județeană pentru Sport Bihor, Asociația Județeană Sportul pentru Toți, Colegiul Tehnic nr. 1 Vadu Crișului și Asociația Simona Kadas organizează vineri, 28 octombrie, ora 12:30, Crosul de toamnă, pe categorii de vârstă, cu participarea tinerilor din comuna Vadu Crișului și localitățile din zonă.

Loc de desfășurare: zona bazei sportive din Vadu Crișului.

Concursul se va organiza atât pentru băieți, cât și pentru fete. Primii trei de la fiecare grupă de vârstă vor fi premiați cu cupe și diplome.

Înscrierile se vor face începând cu ora 12:00, la sala de sport a comunei.

Important: participanții vor avea echipament sportiv adecvat alergării și copie după certificatul de naștere/copie carte de identitate, aviz medical de la medicul de familie cu specificația „clinic sănătos”, menționându-se, după caz, și patologia cronică a copilului, în conformitate cu Ordinul ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și al ministrului Sănătății nr. 5.298/1.668/2011, modificat. Avizele se vor lua tabelar, la nivel de clasă/an/medic de familie, în vederea evitării perturbării programului medicului de familie.

Categoriile de vârstă vor fi: sub 6 ani, 6-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani, 15-16 ani, 17-19 ani.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !