CS Crișul și-a sărbătorit premianții

De Gavril Nutiu
Reactualizat la:
Cei mai buni sportivi ai CS Crișul în anul 2018, în tradiționala fotografie de grup
Cei mai buni sportivi ai CS Crișul în anul 2018, în tradiționala fotografie de grup
Înotătoarea Huszár Ingrid a fost desemnată cea mai bună sportivă a clubului în anul 2018.

„Familia” Clubului Sportiv Crișul s-a reunit luni în cadrul tradiționalei festivități anuale de premiere a celor mai buni sportivi ai săi din acest sezon. „Mă bucur că putem să ne întâlnim din nou și să îi premiem pe acești minunați sportivi ai noștri, care au reprezentat cu cinste clubul în acest an. Este bine că am avut rezultate remarcabile, într-un context deloc favorabil sportului. Doresc să mulțumesc sportivilor și antrenorilor, sponsorilor și tuturor celor care ne-au susținut activitatea în actualul sezon”, a afirmat directorul CS Crișul, Ionel Bungău.

Înot, polo, box, judo…

La fel ca în ediția precedentă, titlul de cel mai bun sportiv al anului i-a revenit înotătoarei Huszár Ingrid, care a înregistrat o serie de performanțe deosebite, culminând cu cele șapte noi recorduri naționale pe care le-a stabilit de-a lungul anului. Înotul a acaparat de altfel mai multe locuri ale clasamentului și toate cele de pe podium. Conform tradiției de la acest club, poloul a ocupat numeroase locuri în topurile anului. Boxul este o altă secție aflată în ascensiune, care și-a trimis câțiva reprezentanți în topul general și la secțiunea „Speranțe”. „Secția de înot a devenit una de elită la clubul nostru. Avem câțiva sportivi tineri, cu mari perspective de progres. Este o secție la care se muncește cu multă seriozitate și performanțele nu au întârziat să apară. Avem rezultate bune și la alte secții, cum sunt polo, box, judo și altele”, a spus directorul Ionel Bungău.

Premianții anului au fost recompensați cu diplome, trofee, pachete cu echipament sportiv și premii în numerar.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !