Cu „Mata Hari” la Culorile Toamnei

Cu „Mata Hari” la Culorile Toamnei
În urmă cu trei ani a câştigat locul I la festival. Acum s-a întors ca jurat.


Atunci presa a numit-o „favorita lui Bote”. În acest an, Amalia Buie a schimbat rolul de concurentă în festival cu cel de invitat. La cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Modă „Culorile Toamnei”, pe scena Teatrului Al. Davila au urcat douăsprezece centre universitare din ţară, inclusiv Oradea.

La această ediţie, Amalia Buie a prezentat colecţia „Mata Hari”. Nu în calitate de concurent, ci din poziţia de invitat. Colecţia „Mata Hari” are 15 piese şi a fost lansată pe unul dintre cele mai prestigioase podiumuri din ţară. Creaţiile Amaliei Buie au fost apreciate atât de colegii de breaslă, cât şi de membrii juriului.

Premiu pentru creativitate

„Bineînţeles că atenţia cea mai mare a juraţilor s-a îndreptat asupra concurenţilor care au avut colecţii reuşite. Mie mi-a plăcut foarte mult colecţia care a câştigat locul întâi pentru ţinuta de seară (Timişoara) şi colecţia orădeanului Victor Maruscsak, care a primit premiu pentru creativitate. Pot spune că sunt foarte mulţumită, a fost o experienţă plăcută să mă reîntorc pe scena acestui festival la care am obţinut locul I acum trei ani. Deşi invitată în fiecare an, doar anul acesta am reuşit să merg şi mă bucur că am fost acolo”, spune Amalia Buie. În urma acestui festival, designerul orădean a primit propunerea de a se implica, împreună cu echipa ei, într-un proiect de promovare a tinerelor talente.

„Această ediţie a Festivalului «Culorile Toamnei» a fost o reuşită. Au participat 16 designeri din toată ţara. Ca în fiecare an, preşedintele juriului a fost Cătălin Botezatu, care a venit împreună cu echipa Super Models. Marele premiu a fost revendicat de creatoarea Silvia Alexandra Steviopol din Galaţi. Premii pentru ţinuta de zi au obţinut designerii din Bacău, Bucureşti şi Iaşi, în această ordine. Clasamentul pentru ţinuta de seară: locul 1 – Timişoara, locul II – Cluj, locul 3 – Iaşi”, a adăugat Amalia Buie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !