Cuibul Artiştilor în Oradea

Cuibului Artiștilor vă aşteaptă vineri
Cuibului Artiștilor vă aşteaptă vineri
Spectacolul „Experimentul” dezvăluie o lume care pendulează între automatism și mecanizare.

Un spectacol care pune sub lupă comportamentele definitorii ale societății contemporane, „Experimentul” vorbește despre puterea intruzivă a corporațiilor în viața angajaților săi și cum acestea ajung să le reorganizeze prioritățile, în funcție de propriile obiective și strategii. Sau cum ajungem să lucrăm pentru job-urile noastre, și nu ele pentru noi.

„Experimentul” arată o lume care pendulează între automatism și mecanizare, din care, poate, și tu faci parte! Spectacolul va fi adus la Oradea de Cuibul Artiştilor vineri, 11 mai, de la ora 18:00, în Sala „Florica Ungur”.

Într-o singură zi, inima bate de 100.000 de ori, iar sângele parcurge aproape 30 de milioane de kilometri de artere, vene și capilare. Cu ajutorul ei, într-o singură zi, rostim mai bine de 5.000 de cuvinte, respirăm de aproape 20.000 de ori, mobilizăm grupele musculare majore de 750 de ori și punem la lucru circa 14 milioane de celule nervoase. Inima ne hrănește zilnic, însă noi cât de des o hrănim pe ea?

„Credem că emoția ne face inimile să vibreze, și de aceea vă invităm să veniți alături de noi #cuinimalateatru, în cea de-a treia ediție a turneului național. Planul este simplu: timp de două săptămâni cutreierăm țara în formă de inimă și, din dragoste pentru teatru, vă dăruim emoție, în atmosfera Cuibului Artiștilor”, anunţă artiştii evenimentul.

„Experimentul” pune privitorului întrebări. Până unde ai merge pentru a obține un job? Ți-ai părăsi zona de confort și ai împărtăși cele mai intime gânduri și experiențe? Ai da la o parte etichetele și ai povesti cine ești cu adevărat? Fernando, Enrique, Carlos și Antonio sunt cei patru candidați ajunși în etapa finală a unui interviu de angajare și concurează pentru postul de director. Ulterior, aceștia află că nu sunt la o probă obișnuită, ci sunt supuși unor metode neconvenționale de recrutare.

Fiecare candidat intră într-un joc în care se construieşte prin oglinda celorlalţi, reflectându-se în ceilalţi și luptând cu sinele din ceilalți și, culmea, fiecare învinge (cel puțin în propria versiune a poveștii). Cei patru îşi arată umanitatea, empatia, insensibilitatea sau cinismul, dar la final nimic nu se dovedește a fi ceea ce pare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !