Cursuri online pentru a deveni specialiști în arii protejate

De Alexandr Guiaș
Reactualizat la:
Cursuri online pentru a deveni specialiști în arii protejate
Se redeschide platforma de cursuri online, Propark Training Brașov.

Platforma pentru cusurile online www.proparktraining.ro, s-a redeschis în această lună, pe 1 februarie. Aceasta este dedicată tuturor celor care vor să se pregătească și să devină viitori specialiști în Arii Protejate din România. Participanții sunt încurajați să se înscrie în cadrul cursurilor online datorită orarului flexibil, procesului interactiv de învățare, dar mai ales, datorită conținutului adecvat, foarte relevant pentru domeniul ariilor protejate, bazat pe subiecte și experiențe practice. Cea de-a treia sesiune online va fi accesibilă celor 49 de participanți selectați din rândul celor interesați, activi sau mai puțin activi în managementul Ariilor Protejate, dar și din cadrul studenților entuziaști și motivați să profeseze în domeniul Ariilor Protejate. Pe durata celor 6 săptămâni de studiu intens în cadrul platformei virtuale, participanții vor fi supuși unei evaluări. În funcție de rezultatele obținute, primii 15 vor participa la sesiunile față în față, pentru a deveni Specialiști certificați în Arii Protejate din România.

Învățământ dinamic

Pentru o derulare cât mai eficientă a cursurilor, organizatorii se vor ocupa de analizarea tuturor feedback-urilor bazate pe experiențele din 2015. Față de anul trecut organizeatorii susțin că materialele sunt îmbunătățite, cu scopul de a crea o modalitate de învățare mai dinamică și mai „proaspătă”, respectând în același timp misiunea Propark. „Este o adevărată provocare pentru toți trainerii care încearcă în tot acest timp să găsească soluții, să schimbe experiențe – în special după sesiunea de training – pentru a încerca să îmbunătățească conținutul cursurilor și să ofere o experiență mai bună de învățare în cadrul platformei online”, a declarat Georgiana Andrei, managerul proiectului.

Platforma este dezvoltată în cadrul proiectului „Creșterea oportunităților de educație în domeniul dezvoltării durabile pentru managerii de arii protejate din România”, implementat de Propark Fundația pentru Arii Protejate, cu ajutorul Federației EUROPARC și finanțat de DBU (Deutsche Bundesstiftung Umwelt – German Federal Foundation Environment). Doritorii pot afla mai multe detalii despre proiect pe site-ul www.propark.ro, www.europarc.org.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !