De ce să alegi produsele bio? (P)

De ce să alegi produsele bio? (P)
Cosmeticele bio şi dărnicia naturii Produsele cosmetice bio sunt create din plante şi ingrediente organice, fără a fi modificate genetic şi fără a se li se adăuga produse chimice.

Pentru că trupul uman absoarbe aproximativ 60% din conţinutul cremelor şi loţiunilor cu care-l hrănim, este foarte important să folosim produse care nu dăunează sănătăţii noastre, adică produse organice. Dacă îţi doreşti o piele frumoasă şi care să emane sănătate, tratează-ţi trupul aşa cum se cuvine. Oferă-i cele mai bune tratamente. Felul în care ştii să-ţi îngrijeşti pielea, spune multe despre omul care eşti.

Produsele bio NU CONŢIN SUBSTANŢE TOXICE: parabeni (butylparaben, ethylparaben, methylparaben, propylparaben) care au doar rolul de conservanţi; ftalatii (dibutyl phalatem diethylpthalate) care păstrează mirosul plăcut, culoarea şi textura produsului; sodium lauryl sulfate şi alte substanţe care au doar calitatea de a face spumă; imidazolidinyl urea şi diazolidin urea, produşi folosiţi pentru conservare; derivaţii din petrol (ulei mineral, parafină…); lanolină.

Natural Skin pune la dispoziţia ta o gamă variată de produse: de la creme de duş la creme şi loţiuni pentru faţă şi corp; de la farduri la produse de îngrijire a părului; de la produsele de igienă orală la cele de îngrijire intimă. Natural Skin nu a neglijat nici mămicile, viitoarele mămici şi bebeluşii lor, oferindu-le spre îngrijire şi desfătare, tot ce au nevoie pentru ca trupul lor să se simtă bine.

De ce să alegi produsele bio? Ce este natural, nu dăunează, nu îmbătrâneşte prematur, ci ocroteşte, hidratează, păstrează frumos – Natural Skin!

Concurs – Cosmetice Bio

Natural Skin este un magazin on-line cu cosmetice bio de cea mai bună calitate. Dacă nu ai auzit încă de produsele organice, este timpul să o faci!

Natural Skin îţi oferă posibilitatea de a câştiga premii constând în produse cosmetice.

E simplu să câştigi! Iată ce trebuie să faci!

1. Intri pe pagina de Facebook a Natural Skin şi dă un LIKE – http://www.facebook.com/NaturalSkinCosmeticeBio.

2. Postează pe Wall-ul NaturalSkin o poză cu tine. Nu e important dacă e portret sau nu, dacă eşti în oraş sau la mare, nici dacă aveai părul lung sau scurt când ai făcut poza. Contează ca poza să fie clară şi să te reprezinte pe tine.

3. Convinge cât mai mulţi prieteni să dea like pozei tale. Trei dintre participanţi, care reuşesc să adune cele mai multe like-uri, vor câştiga:

Locul 1: Mascara pentru volum – Green People

Locul 2: Loţiune hidratantă pentru faţă cu extract de migdale – Weleda

Locul 3: Gel de duş cu aloe vera – Green People

Pentru mai multe detalii aici: http://www.naturalskin.ro/component/virtuemart/concurs.html

www.naturalskin.ro

E-mail: info@naturalskin.ro

Str. Săvineştilor, nr. 2, Oradea, jud. Bihor, Telefon: 0359/ 889 387