Dentiştii nemulţumiţi de primari

ORADEA – Medicii dentişti bihoreni sunt contrariaţi de refuzul autorităţilor locale de a le vinde cabinetele medicale. Aceştia sunt hotărâţi să dea în judecată primăriile care refuză acest lucru, în cazul în care cererea lor nu va fi soluţionată în viitorul apropiat.

Conducerea Colegiului Medicilor Dentişti din Bihor susţine că deşi există cadru legal de vânzare a acestor cabinete către medici încă de anul trecut, până în prezent doar Consiliul Judeţean a fost de acord cu vânzarea acestor spaţii, primăriile din teritoriu refuzând să o facă, principalul motiv invocat de către acestea fiind refuzul sătenilor de a privatiza acele cabinete.

În aceste condiţii, conducerea CMD Bihor este hotărâtă să se adreseze în instanţă Tribunalului Bihor ca să oblige administraţiile locale să vândă spaţiile, în cazul în care nu vor primi un răspuns oficial din partea primărilor. „Încercăm să deblocăm vânzarea spaţiilor medicale. Este însă o coaliţie împotriva medicilor dentişti. Primarilor chiar nu le pasă de sănătatea populaţiei?”, se întreabă dr. Panţel Marton, preşedintele CMD Bihor.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase