Din suflet pentru suflet, voluntariat la CN „Avram Iancu” – Ștei

Din suflet pentru suflet, voluntariat la CN „Avram Iancu” – Ștei
Școlii îi revine nobila misiune de a instrui, educa și forma tinerele vlăstare, copiii, cele mai frumoase flori din grădina vieții. Educatori și profesori își dau mâna în vasta muncă de instruire și pregătire , dar și pentru dezvoltarea emoțională și socială a copilului .


Frumosul din viata de elev, bucuria notei, premiul de la sfârșit de an școlar, activitățile diverse care îi aduc împreună sădesc în sufletul copiilor cele mai frumoase gânduri, idei, sentimente ce vor da naștere faptelor pe măsură .

Priceperea, creativitatea, imaginația dovedesc rodul muncii entuziaste și pline de dăruire a elevilor în general, sub directa îndrumare a profesorilor lor .
De apreciat, frumusețea unui gest devenit tradițional la Colegiul National “Avram Iancu”. Elevi și profesori s-au implicat cu dăruire și mult suflet în Campania Socială de sprijinire a copiilor și persoanelor aflate în dificultat . De dată recentă, săptămâna 17-21 noiembrie 2014 , dedicată voluntariatului ( “Săptămâna legumelor și fructelor donate” din cadrul S.N.A.C. – Strategia Națională de Activitate Comunitară) i-a prins pe elevi și dascălii lor în iureșul activităților comunitare – orientate de astă dată spre Azilul de bătrâni, Băița.De remarcat, prezenta în mijlocul elevilor a directorului Colegiului, Cristian Andru, a directorului adjunct Emanuel Coroiu, ca și a consilierului educativ, Viorel Lucaciu si psihologului școlar, Andreea Dumbravă ( coordonator S.N.A.C. ), implicați pe tot parcursul activității, sporind entuziasm și voie bună .

O notă de curaj și devotament a venit și din partea Consiliului elevilor, coordonat de președintele, Clepcea Beatrice .Dincolo de cuvinte rămân faptele bune care stabilesc punți de legătură atât de benefice între elevi și dascălii lor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !