Diplome şi cadouri pentru merituoşi

De Crina Dobocan
Festivitatea de premiere la Luncşoara
Festivitatea de premiere la Luncşoara
Printre premianţii Şcolii din Luncşoara s-au numărat şi elevi implicaţi în proiectele Ruhama.


Sărbătoare la Şcoala Gimnazială din Luncşoara. Elevii merituoşi ai Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Luncşoara au primit diplome, premii şi cadouri la sfârşitul anului şcolar. Elevii cu cele mai bune rezultate la învăţătură din localitate au fost în centrul atenţiei vineri, 19 iunie. Dis de dimineaţă, elevii, însoţiţi de părinţi, dascăli, parteneri şi sponsori, s-au adunat în curtea şcolii, aşteptând cu nerăbdare să fie strigaţi la catalog, pentru ultima dată în acest an şcolar.
Festivitatea a debutat cu felicitările transmise de directorul instituţiei de învăţământ, Adrian Matei Botici către toți cei care fac cinste școlii și localității Luncșoara.

Pentru munca depusă, toți elevii care au obținut rezultate deosebite, elevi de la clasa pregătitoare până la clasa a VII-a, au primit diplome și recompense materiale. Emoționați, aceștia au pășit în fața cadrelor didactice, unde au primit diplomele și rechizitele pe care urmează să le folosească în noul an școlar.

„Printre elevii premiați s-au regăsit și elevi care au participat la programele socio – educaționale de sprijin integrate şi incluzive implementate de către Fundația Ruhama în cadrul proiectului «Participare activă și deplină pentru educație de calitate în comunitățile interetnice rurale», finanţat prin granturile SEE, 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, elevi proveniți din comunitatea de romi”, a anunţat Daniela Tutod, coordonator programe în cadrul Fundaţiei Ruhama.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !