DN 1, „minat” cu radare

DN 1, „minat” cu radare
În cadrul actiunii preventive organizate marti pe DN 76 de Serviciul Politiei Rutiere, radarul l-a surprins pe cetateanul austriac G.S. (50 ani) conducând un Ford Mondeo cu 86 km/ora în localitatea Bratesti, respectiv cu 64 km/ora într-o zona de limitare a vitezei pâna la maxim 50 km/ora, zona aflata între localitatile Pocola si Rabagani.

Politistii au sanctionat contraventional înca 72 de vitezomani, precum soferi care au intrat în depasiri neregulamentare. Totalul celor 290 de amenzi s-a ridicat la suma de 16.285 de lei.


Miercuri, „cascada” de radare a fost amplasata pe DN 1. Si de aceasta data politistii au aplicat 288 de sanctiuni contraventionale, din care 84 pentru depasirea limitelor legale de viteza, iar sapte pentru depasiri neregulamentare.


Numarul mare de acrosaje datorate neatentiei victimelor i-au determinat pe politisti sa fie drastici si cu pietonii care traverseaza prin locuri nepermise, drept pentru care au aplicat marti 67 de amenzi, iar miercuri alte 74. Suma amenzilor date miercuri s-a ridicat la 13.685 de lei. Acesti bani ajung la bugetele localitatilor pe raza carora s-au depistat contraventiile.

Cristian Horgos