Doctorul Neagoe îşi lansează programul de guvernare Rotary

De Veronica Bursaşiu
Doctorul Neagoe îşi lansează programul de guvernare Rotary
© Foto: Arhiva personală
Invitat de cinste al Guvernatorului este primul român care a ajuns în spațiul cosmic, Dumitru Prunariu, membru Rotary.

Din iulie 2019, doctorul Marian Neagoe va fi noul Guvernator al Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova. Noul guvernator este membru Rotary Club Oradea, medic de profesie, doctor în ştiinţe medicale cu un rezidenţiat în boli dermato-venerice. Din 2011, Marian Neagoe este general manager la Centrul Medical Cardio Med Oradea – Spital de zi și Ambulatoriu integrat şi la Nova Vita Clinic Med-Spa & Beauty. Este membru Rotary din 23 aprilie 2002, a fost Membership Development Chair- District 2241, mandat 2016-2019 (trei ani), Leadership Committee Chair 2014-2016 (doi ani), preşedinte Rotary Club Oradea (2007-2008). Printre proiectele coordonate de doctorul

Marian Neagoe în timpul mandatului de preşedinte se numără: achiziţionarea unui incubator pentru copiii născuţi prematur în cadrul Maternităţii din Oradea, modernizarea blocului operator de la Spitalul de Pediatrie din Oradea, dotarea Centrului de pregătire SMURD Oradea, tabăra internaţională Rotary (copii din Cluburile Rotary Debrețin, Huedin, Lugoj, Marghita şi Oradea), cu tema ,,Valori individuale şi colective. Ce înţelegem prin prietenie, moralitate, respect, etică”, „Rotary plantează” – a V-a ediţie, proiectul SMURD de construire a Centrului de Pregătire Profesională în comuna Borș (discuţii cu primarul comunei Borş, stabilirea amplasamentului), premierea celor 15 olimpici din liceele orădene cu câte 1.000 ron – a II-a ediţie, construirea primului Centru din România de instruire şi antrenament pentru personalul SMURD, în Băile 1 Mai , „Cupa Rotary la gimnastică ritmică” – prima ediţie.

Tot în dreptul mandatului lui Marian Neagoe putem trece faptul că Spitalul de Copii din Oradea are un nou aparat de anestezie Drager, cu sprijinul Rotary Club Munchen, Matching Grant-ul de aducţiune a apei în satul Poșoloaca din judeţul Bihor, continuarea „Proiectului 3H” de la Căminul Felix din Sântandrei. Evenimentul de lansare a programului de guvernare pentru mandatul 2019-2020, care va avea loc la Sinagoga Zion în data de 6 iulie 2019, va începe la ora 17:00. „Veți avea ocazia să aflați ce proiecte de succes desfășurăm și ce planuri avem pentru a amplifica impactul pozitiv și de durată în comunitățile în care trăim”, spune noul Guvernator al Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova.

Rotary International formează o rețea globală de 1,2 milioane de membri, care își oferă în mod voluntar timpul și talentele lor pentru a servi în comunitățile locale și în întreaga lume, formând prietenii puternice și de durată.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !