Donatiro România inaugurează un sediu nou în Oradea

Reactualizat la:
Donatiro România inaugurează un sediu nou în Oradea

Donatiro Romania, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața transportului de produse lichide chimice ADR si non ADR- periculoase șinepericuloase, membră a companiei Donati Group Italia, a inaugurat un sediu nou în Oradea, situat în Parcul Industrial Vest, Calea Borșului, str. Gheorghe Mărdărescu, nr. 23.

Sâmbătă, 8 august, într-un cadru festiv, un număr impresionant de colaboratori din România și partenerii Donati Group Italia au asistat la tăierea panglicii inaugurale a noului sediu Donatiro Romania de către Marius Zdrînca- Administrator și Damiano Donati – CEO Donati Grup Italia.

Evenimentul s-a bucurat și de prezența primarului Ilie Bolojan care și-a mărturisit interesul pentru dezvoltarea mediului de afaceri bihorean și aprecierea față de compania Donatiro Romania, care reprezintă un exemplu important pentru potențialii investitori.

La aproape 10 ani de existență, compania Donatiro vine în întâmpinarea colaboratorilor săi cu o nouă structură: un spațiu cu o suprafață de 3000 mp din care 2000 mp dedicați birourilor, o spălătorie auto chimică specializată în spălarea cisternelor și 1000 mp hale dedicate partenerilor Scania România cu service pentru autotractoare. Valoarea investiției se ridică la valoarea de 2 milioane Euro, bani asigurați din fonduri proprii și cu ajutorul Instituților bancare partenere.

În România există o piață în creștere în domeniul transportului specializat. Am considerat oportun momentul pentru a investi și a ne dezvolta. Am crescut treptat și natural de la înființarea companiei în 2006; cu sprijinul acționarului majoritar Donati Group Italia și a parteneriatului încheiat pentru 10 ani cu Scania Romania avem convingerea că ne vom situa în continuare printre liderii în domeniu”, declară Marius Zdrînca, administratorul Donatiro Romania. Investitorul italian Damiano Donati motivează prezența în Romania accentuând trei puncte forte: creșterea cererii la nivel european a transportului specializat de lichide chimice, sprijinul și facilitățiile acordate de Primaria Oradea și nu în ultimul rând relația solidă cu partenerul său român.

Astăzi compania Donatiro Romania numără un numar de 100 de angajați, 75 de camioane și atinge o cifră de afaceri de 10 milioane de euro anual obținută din transportul specializat de produse lichide chimice în spațiul European.

Advertorial!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !