Dorel Vişan spune totul de om şi tainele lui

Dorel Vişan spune totul de om şi tainele lui
Actorul, poetul şi omul Dorel Vişan vorbeşte despre experienţele de pe scenă, dar şi de cele trăite în afara scenei.

Maestrul Dorel Vişan şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură Bihor vă invită la un eveniment cultural. Inegalabilul actor şi poet va face mărturisiri în legătură cu experienţele trăite pe scenă ca actor, dar şi despre cele din viaţa personală, în cadrul conferinţei “Omul şi taina lui”, găzduită de Teatrul “Regina Maria” din Oradea, luni, 21 octombrie 2013, de la ora 19. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului “Regina Maria”. Preţul unui bilet este de 15 lei.

„Titlul pe care l-am ales pentru această întâlnire este extraordinar de vast. Nu ştii de unde să începi şi unde să sfârşeşti. Pentru că taina omului este … omul însuşi! Am pornit de la credinţa că motorul schimbării omului este propria lui minte. Grijile noastre atrag griji … bucuriile noastre atrag bucurii …Dacă vrei să schimbi lumea exterioară, schimbă-ţi gândurile.Cere, crede, primeşte. Dacă vrei să ai BINE emite gânduri bune, rosteşte cuvinte amabile, acţionează pentru fericirea semenilor tăi.Fericirea noastra depinde de noi înşine.Cel care cunoaşte oamenii este înţelept. Cel care se cunoaşte pe sine este luminat. Cel care învinge oamenii este puternic. Cel care se învinge pe sine este foarte puternic. Cel care cunoaşte îndestularea este bogat.Nu suntem niciodată singuri … totul e taină, prietene …”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !