Dr. Moza Mihaela, medic specialist medicină internă în cadrul Clinicii Endodigest!

Dr. Moza Mihaela, medic specialist medicină internă în cadrul Clinicii Endodigest!
Medicina internă este acea specialitate medicală care se ocupă cu prevenţia, diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor organelor interne.

Specialiştii în medicina internă au competenţa de a diagnostica şi trata pacientii cu afectiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale sau osteoarticulare.

Dr. Moza Mihaela – medic specialist medicină internă – competenţă ecografie generală

În cadrul clinicii Endodigest, medicul intern îşi desfaşoară activitatea cu ajutorul unor echipamente de diagnostic performante şi a laboratorului de analize medicale, care asigură paleta completă de analize.

Mai mult, pentru rezultate cât mai optime, medicul specialist în Medicina Internă are o stransă colaborare cu toate specialităţile clinicii.

Este extrem de important ca orice persoană adultă să facă o vizita cel puţin anuală la medic, chiar şi atunci când nu se confruntă cu simptomele vreunei afecţiuni. Paleta largă de afecţiuni pe care un medic internist o poate diagnostica şi trata fac din acesta specialistul cel mai potrivit căruia oricine i se poate adresa atât pentru prevenţie cât şi pentru însănătoşire.

Endodigest caută medici pentru colaborare (oferă până la 70% din încansări) sau chiar angajează medici! Mai multe detalii http://www.endodigest.ro/

Advertorial! Hb: 1498510Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !