Estetika Profesional şcoleşte gratuit tinerii cu dificultăţi financiare

Estetika Profesional şcoleşte gratuit tinerii cu dificultăţi financiare
Tinerii cu probleme financiare vor putea alege dintre 14 cursuri de formare profesională.


Estetika Profesional – una din cele mai vechi școli de formare profesională din Oradea, inițiază o campanie de școlarizare gratuită pentru tinerii cu dificultăți financiare.

„Văzând dificultățile prin care trec mulți tineri în încercarea lor de a găsi resursele financiare pentru a urma un curs de formare profesională și lipsa lor de șansă, am decis să încerc să-i ajut, oferindu-le posibilitatea de a se califica într-o meserie pentru care există cerere pe piața forței de muncă“, a declarat Diana Andor, proprietara Estetika Profesional.

Cursuri sau școală privată

În 2008, când a început această activitate, Diana Andor era doar o admiratoare a frumosului, lucrând în domeniul estetic. „Toată lumea mă întreba, noi unde putem să învățăm, să facem un curs? Am încercat, să dau mai departe din secretele meseriei, dar neavând condițiile și spațiul necesar, mi-am dat seama ca trebuie să fac ceva mai mult”, explică Diana, acum în vârstă de 36 de ani.

Estetika Profesional este prezentă acum în cinci orașe din ţară, având cursuri foarte diversificate, de la îngrijitori pentru persoane vârstnice, decorator floral, ospătar, instructor de fitness, coafor canin, limba germană, dermopigmentist, tatuator, tehnician maseur, frizer și cele din domeniul estetic – manichiurist, coafor stilist, make-up, cosmetician.

„Am încercat să creez echipe, să creez armonie și m-am gândit că pentru a avea cursuri de calitate și cursanți mulțumiți, care să deprindă tainele meseriei, trebuie să am și formatori cu o înaltă calificare, mulțumiți de condițiile de la locul de muncă”, spune managerul Estetika Profesional.

Oamenii, în primul rând

Din dorința de a ajuta și pe alții, Diana a decis să ințieze această campanie de școlarizare gratuită a tinerilor cu dificultăți materiale.
Estetika Profesional va finanţa această campanie cu 20.000 de lei. Școlarizarea va fi pe o perioadă cuprinsă de la una la şase luni, în funcție de cursul pe care îl vor alege cursanţii. Bineînţeles, vor exista şi criterii de selecţie. „Am încercat să găsim o variantă de selecție, dar nu pentru a departaja, ci pentru a fi siguri că aceste cursuri ajung cu adevărat la cei care au cea mai mare nevoie de ele”, a subliniat Diana Andor. Aceste criterii se pot găsi pe site-ul companiei Estetika Profesional www.estetikaprofesional.ro.

Singura dorință pe care o are Diana este ca persoanele care vor beneficia de aceste cursuri să dea dovadă de seriozitate și să își continue cariera în domeniile alese la momentul aplicării pentru cursurile oferite.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !