Federatia Patronilor Bihor caută parteneri pentru Autostradă în Ungaria

Federatia Patronilor Bihor caută parteneri pentru Autostradă în Ungaria
Federaţia Patronilor Bihor salută şi sprijină demersurile autorităţilor şi a Companiei Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) care, aşa cum a promis, a lansat marţi (27 mai) licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrării de construcţie a secţiunii Borş – Suplacu de Barcău a Autostrăzii Transilvania.

„ Mediul de business precede prin gândirea economică şi strategică importanţa recuperării oricărei investiţii. Din acest considerent pentru scurtarea timpului de punere în funcţiune şi maximizarea beneficiilor vom sta la dispoziţia câştigătorilor licitaţiei pentru acest tronson din Autostrada Transilvania, cu expertiză şi suport. Fiind cea mai reprezentativă asociaţie patronală, vrem să dăm un mesaj extrem de puternic şi partenerilor maghiari că Euroregiunea Bihor – Hajdu Bihar nu este doar o arie geografică ci o punte de comunicare în limbaj de business. Avem interese comune pentru a crea acest coridor de comunicare al infrastructurii rutiere, pentru o creştere sustenabilă a economiei şi a gradului de civilizaţie motorizat, în această regiune a Europei”, spune Ioan Lucian preşedintele FPB. Acţiunile viitoare ale Federaţiei vor viza contacte cu firme din România şi Ungaria, cu parlamentari, cu autorităţi, care pot şi vor să susţină, tehnic şi dar nu numai, eforturile constructorilor de realizare a acestui tronson, începând dinspre graniţă. „Credem că alături de administraţia publică locală, eforturile conjugate ale FPB şi a altor asociaţii profesionale vor accelera procesul de realizare a canalului de comunicare între două lumi: lumea lor cu lumea noastră”, spune Ioan Lucian.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !