Fişa entităţii publice

Fişa entităţii publice
Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Bihor informează entităţile publice că au obligaţia depunerii formularului „Fişa entităţii publice” în vederea înregistrării în Registrul entităţilor publice, în conformitate cu prevederile O.M.F.P nr. 2004/2013 pentru aprobarea Procedurii privind registrul entităţilor publice.

Formularul „Fişa entităţii publice” şi instrucţiunile pentru completarea şi utilizarea acestuia pot fi descărcate de pe pagina web a Ministerului Finanţelor Publice www.mfinante.ro/forexebug.html sau pot fi puse la dispoziţie de către unitatea operativă a Trezoreriei Statului la care este arondată entitatea publică. Formularul se completează electronic în format pdf. Depunerea formularului „Fişa entităţii publice” se poate realiza on-line, de către entitatea publică care deţine certificat digital calificat, în conformitate cu prevederile art.3 lit.A din ordin, în termen de cinci zile lucrătoare de la publicarea O.M.F.P. nr. 2004/2013 în Monitorul Oficial sau la Activitatea Trezorerie şi Contabilitate Publică Bihor, Serviciul decontări, operaţiuni cu numerar şi produse electronice, camera 420, de către entităţile publice care nu deţin certificat digital calificat, în termen de şapte zile lucrătoare de la publicarea O.M.F.P. nr. 2004/2013 în Monitorul Oficial.

Data depunerii formularului este considerată data la care formularul este înregistrat în Registrul entităţilor publice.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !