Gala diplomelor Francisc Hubic

Gala diplomelor Francisc Hubic
Manechinele Amaliei Judea au adus pe podium creaţiile studenţilor din anii II-III ai Scolii de Arte Francisc Hubic din Oradea.

Primele ţinute prezentate pe catwalk-ul din Lotus Center au fost inspirate de porturi populare naţionale şi internaţionale. Ele au aparţinut elevelor din anul II. Sanda Costaş a ales în colecţia sa Acorduri să facă o combinaţie armonioasă între tradiţional şi modern, eleganţa ţinutelor fiind subliniată derafinamentul detaliilor populare. Hanna Balog a optat în Spring swing pentru un croi zburdalnic şi un design fin, inspirate de portul popular din Torocko, menite să accentueze feminitatea, tinereţea şi dinamismul. Ancuţa Crişan a pariat pe croiuri minimaliste îmbogăţite cu detalii graficece reprezintă stilizări ale unor motive etnice din zona amerindiană şi elemente specifice portului popular tradiţional românesc.

Au urcat apoi în scenă absolventele Şcolii de Arte Francisc Hubic cu colecţii care reprezintă lucrările lor de diplomă.Cultura japoneză în care gheişele erau educate cu stricteţe pentru viaţa în înalta societate a fost sursă de inspiraţie pentru Ariana Spin. În Gheişa, artista a pus în evidenţă eleganţa, cromatica şi minuţiozitatea cu care erau realizate ţinutele acestor femei cu educaţie spartană , dar şi cu un simţ artistic extrem de dezvoltat. Ioana Tamaş a preluat elemente şi culori de la personajele precum Mickey, Minnie, Donald, Pluto, Goofy şi a prezentat propria viziunea asupra ceea ce înseamnă Disney world.Pe formele feminine, cu o uşoară undă teatrală menită să reamintească de epocile anterioare, a mizat Erika Pap, în colecţia Corsetul.

In speed, colecţia Mihaelei Sabău redă, printr-o cromatică rafinată surprinsă de un joc de linii neaşteptat, ritmul alert al anilor 60.Machiajul a fost realizat de Alin Marian, Monica Henn, Teodora Restea, Anca Crişan, absolvenţi ai Alina Crişan Hair Academy. Carmen Spa şi Amalia Judea Art and Fashion au fost partenerii care au făcut posibil evenimentul. La gală a participat şi Miss Turism World Kiss Jutka Clara care va reprezenta Ungaria, săptămâna viitoare, în concurs la Bucureşti. Aceasta a fost manechin în colecţia Corsetul a Erikăi Pap.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !