Gaz pe Sucevei si-n Parcul Traian

De Cristina Ghilea
Gaz pe Sucevei si-n Parcul Traian
 Consilierii locali au dat OK pentru două cereri ale Distrigaz Vest, referitoare la extinderea reţelelor de alimentare cu gaz şi branşarea consumatorilor.

Noile facilităţi ale firmei de distribuţie sunt, pe Strada Sucevei, între numerele 65 şi 83, ceea ce presupune extinderea a 250 metri de reţea şi realizarea a şapte branşamente. Pe Parcul Traian, reţeaua nouă are 100 de metri, între numerele 17 şi 21, lucrarea cuprinde doar două branşamente.

Întrumniţi pentru penultima şedinţă a Consiliului local dinainte de alegeri, consilirii locali au tratat cu indiferenţă faptul că strada Sucevei este prinsă în aşa numita zonă unică de termoficare a Oradiei rezervată CET-ului.

Domeniu privat

Explicaţia pentru care executivul local a permis accesul gazului în această zonă apare în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre: „strada Sucevei este situată în propunerea de zonă unitară de încălzire dar reţelele termice pe tronsonul solicitat sunt amplasate pe domenil privat, iar în următorii doi ani operatorul nu are prevăzut în planul de reabilitare scoaterea reţelei de pe domeniul privat şi amplasarea pe cel public”.

Celălalt amplasament, Parcul Traian 17-21, nu este prins în această aşa numită zonă unică de termoficare a CET-ului. 

Asigurari de la Distrigaz Vest Oradea

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !