Ghizi turistici pentru Norvegia

Simona Burdean
Simona Burdean
Sunt oferite 250 de posturi pentru ghizi turistici în partea de vest a Norvegiei pentru 2012.

Data de 16 ianuarie 2012 este ultima zi în care vorbitorii de limba engleză pot să aplice pentru un post de ghid turistic în Norvegia. „Un angajator din domeniul turistic din oraşul Bergen caută 250 de ghizi turistici pentru fiordurile din vestul Norvegiei pentru vara anului 2012”, ne-a informat Simona Burdean, consilierul Eures de pe lângă AJOFM Bihor.

Condiţii

Una dintre condiţiile cerute de angajator este cunoaşterea fluentă a limbii engleze, plus încă două limbi de circulaţie internaţională: franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză sau rusă la nivel de conversaţie. „Cei care vor aplica pentru aceste posturi trebuie să aibă cunoştinţe despre cultura, istoria şi geografia Norvegiei, să fie serviabili şi să aibă plăcere de a munci cu oamenii”, a subliniat Simona Burdean.

Persoanele selectate vor participa la un program de instruire online înainte de a pleca în Norvegia şi vor fi supuse unui test de cunoaştere a limbii. Absolvirea unui curs de învăţământ superior este un atu pentru candidaţi.

Activitatea va începe în perioada aprilie/mai 2012. Salariul oferit este de 18 euro/oră. Cei selectaţi vor trebui să suporte cheltuielile legate de cazare şi de masă, chiria unui partament costând între 400 şi 530 de euro pe lună, în funcţie de zona de muncă.

„Termenul de aplicare pentru aceste posturi este data de 16 ianuarie 2012. Este nevoie de un CV Europass cu fotografie în limba engleză şi de o scrisoare de intenţie”, a precizat consilierul Eures.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute telefon 0259.433.346, la Biroul Eures de la AJOFM Bihor, strada Transilvaniei, nr.2.

D.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !