Golf si business

De Veronica Bursaşiu
Golf si business
Trăim într-o economie globală hiper-conectată, guvernată de legile globalizării în care fiecare organizație este afectată de fenomenele și lucrurile care se petrec oriunde în lume. Care sunt actualele provocări ale economiei globale?

Cum să reacționam la schimbările globale? Cum să profităm de oportunitățile economie globale? Cum să devenim noi generatori de schimbare? Acestea sunt câteva din întrebările la au încercat să răspundă a oamenii de afaceri din Bihor care au participat la întâlnirea organizată de Asociația Firmelor Bihorene şi Kingsland, pe tema „Oportunităţile şi provocările economiei globale în context bihorean ”. Invitat special a fost dr. Sebastian Văduva, MBA – Decan al Facultăţii de Management Griffiths, Managing Partner la Soluții Avansate. Întâlnirea a avut loc la Kingsland Country Club, Ineu, unde participanţii au avut parte şi de activități în aer liber (echitație, golf). Oamenii de afaceri au fost introduşi în lumea sportului regilor, a golfului, chiar de proprietarul centrului de agrement, Kiss Lajos.

„Sper să ne întâlnim de cât se poate de multe ori, aici, să ne petrecem timpul liber împreună, să ne relaxăm şi să vorbim despre business”, a spus Kiss Lajos. În aceeaşi notă a vorbit şi directorul executiv al AFB, Raul Silaghi. Într-o manieră asortată cadrului în care a avut loc întâlnirea, adică relaxantă, degajată, accesibilă şi motivantă, Sebastian Văduva a vorbit despre provocările economiei. Tranziţia spre o nouă economie este una dintre acestea. „Vechea orânduire, cea a fabricilor imense, a drumurile şi podurilor s-a încheiat. Nu spunem că nu are importanţa ei, dar s-a încheiat”, a spus vorbitorul. Schimbările geostrategice şi demografice, dar şi revoluţia tehnologică au fost identificate ca fiind alte provocări cărora trebuie să le facă faţă oamenii de afaceri, în aceste timpuri care sunt „cele mai bune şi cele mai groaznice” ca să parafrazăm un roman clasic britanic. Acesta a îndemnat asistenţa ca fiecare în parte să nu mai fie „cioban pe movila lui”, să înveţe necesitatea networkingului, să interacţioneze unul cu altul pentru a putea face împreună faţă provocărilor, pentru a putea valorifica oportunităţile care se ivesc.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !