Grevă generală la Garda de Mediu

De Simona Albinaru
4Comentarii
Grevă generală la Garda de Mediu
Pe perioada grevei nu se vor desfăşura activităţile specifice Gărzii de Mediu şi nu se va lucra cu publicul.

Miercuri personalul Gărzii Naţionale de Mediu din toată ţara declanşează greva generală pe termen nelimitat.

După mai multe greve de avertisment, care nu au dat nici un rezultat, angajaţii Gărzii de Mediu, nemulţumiţi şi indignaţi pentru inechitatea salarială care există în domeniul protecţiei mediului au decis să îşi întrerupă activitatea.

„Pe întreaga perioadă a grevei generale nu se vor desfăşura activităţile specifice Gărzii Naţionale de Mediu şi nu se va lucra cu publicul, fapt pentru care ne cerem scuze cetăţenilor pentru această disfuncţionalitate”, ne-a spus Monica Crişan, comisar în cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariaul Judeţean Bihor.

Cu toate că protecţia mediului este un domeniu de importanţă strategică, reprezentând o vulnerabilitate, un risc şi o prioritate conform Strategiei Naţionale de Apărare a ţării, angajaţii Gărzii Naţionale de Mediu nu au mai beneficiat de o creştere salarială din anul 2009, fiind remuneraţi în prezent conform celei mai mici grile de salarizare din întregul sistem bugetar.

„Este de neînţeles discrepanţa între importanţa care se acordă la nivel global problemelor legate de protecţia mediului şi modul în care sunt trataţi în ţara noastră cei care veghează la păstrarea unui mediu sănătos”, spun angajaţii Gărzii de Mediu.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor