Harnicie in al 12-lea ceas

3Comentarii
Piaţa Unirii, sub asaltul Electrica
Piaţa Unirii, sub asaltul Electrica
Cu apropierea iernii, Direcția Tehnică din Primărie anunță constructorii de rețele că nu se vor elibera avize de desfacere de pavaj pe străzile modernizate – asfaltate sau betonate, pentru lucrări de rețele noi, extinderi de rețele a căror dată de terminare a lucrărilor, respectiv de recepționare a acestora depășește data de 30 noiembrie 2012.

Decizia Primăriei Oradea are la bază Normativul C16 – 84 pentru realizarea pe timp friguros a lucrărilor de construcții și instalații și STAS –ul SR 174 -2/1997 privind lucrările de drumuri „Îmbrăcăminți bituminoase cilindrate executate la cald”. Potrivit acestora, așternerea mixturilor asfaltice se face în perioada martie – octombrie, la temperaturi atmosferice de peste 10 grade C, în condiții de timp uscat, se arată în comunicatul de presă trimis de Primărie. Avizele pentru racorduri și branșamente se vor elibera cu condiții suplimentare de execuție în așa fel încât disconfortul cetățenilor care vor circula în zonă să fie redus la minim, mai spune acesta.

Zilele trecute, nu mai puţin de 12 muncitori echipaţi cu uniforma Electrica SA îşi făceau de lucru în Piaţa Unirii, în jurul unui şanţ de nici zece metri. Adică patru munceau, vreo şase constatau iar unul era ocupat să facă semne obscene fotoreporterului…3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor