Şi tinerii au votat împrumutul

ORADEA – Miercuri seara, la şedinţa Consiliului Judeţean al Tinerilor, membrii acestui for au discutat în principal problema iniţiativei Executivului CJ de a contracta un mega-împrumut de 250 milioane de lei noi, intenţie cu care consilierii judeţeni au fost de acord la ultima şedinţă ordinară a CJ.

Cum era de aşteptat, pedistul Nicu Hoduţ, consilierul vicepreşedintelui Ştefan Seremi, a susţinut iniţiativa conducerii CJ. „Acum se pune problema dacă vrem să luăm împrumut sau nu. Dacă nu vrem, înseamnă că nu dorim să dezvoltăm turismul şi infrastructura”, a argumentat Hoduţ în sprijinul demersului. În schimb, pesedistul Emilian Pavel dorea ca măcar pentru o parte din banii ce se vor a fi luaţi cu împrumut să se fi indicat o ţintă precisă în proiectul de hotărâre votat marţea trecută de către consilierii judeţeni.

Şi tinerii liberali au avut ceva de comentat: „Nu mi se pare normal să contractăm un asemenea împrumut fără un plan precis”, a declarat Florin Birta, vizibil pe poziţie opozantă faţă de colegul său pedist, Nicu Hoduţ.
În final, CJT s-a dovedit a fi o oglindă fidelă a CJ, proiectul mega-împrumutului fiind votat şi de tinerii consilieri. În ciuda faptului că PNL şi PSD au votat împotrivă, maşina de vot PD-UDMR trecând proiectul.

Calin Corpas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase