În vizită la IPJ Bihor

De Alexandra Lăzureanu
Şcolari în vizită la Poliţie
Şcolari în vizită la Poliţie
Peste 200 de copii au vizitat, miercuri, sediul Poliţiei Bihorene, în cadrul campaniei naţionale „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

 Miercuri, peste 200 de elevi din cadrul a şapte instituţii de învâţământ orădene au avut ocazia de a vizita sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi de a fi implicaţi activ într-o serie de activităţi cu caracter preventiv – informativ organizate de poliţiştii bihoreni în cadrul Campaniei naţionale „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Elevii orădeni s-au întâlnit cu specialişti ai Poliţiei Bihorene din diverse domenii, au vizitat laboratorul criminalistic al I.P.J. Bihor şi au fost iniţiaţi de poliţiştii bihoreni în tainele întocmirii portretului robot. De asemenea, micuţii au stat de vorbă cu poliţiştii bihoreni pe teme de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor.

Subiecte abordate

Siguranţa rutieră, prevenirea consumului de droguri sau siguranţa pe internet au fot alte câteva subiecte abordate de poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii în cadrul discuţiilor interactive purtate cu elevii orădeni. În cadrul acţiunilor preventive desfăşurate la sediul Poliţiei Bihorene, au fost proiectate filme educative şi au fost distribuite pliante, brosuri şi fluturaşi cu recomandări preventive. Cele mai apreciate momente din cadrul întâlnirii cu poliţiştii bihoreni au fost demonstraţiile executate de unitatea canină a I.P.J. Bihor, precum şi exerciţiile demonstrative ale luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !