Intotdeauna alaturi de semeni

De Alexandra Lăzureanu
Pompierii, alături de oameni
Pompierii, alături de oameni
Cu ocazia Zilei Informării Preventive, dar şi a Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, pompierii sunt alături de cetăţeni.

Pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă la nivelul judeţului, în intervalul 10 – 11 august 2013, personalul Inspecţiei de Prevenire a ISU Crişana a desfăşurat misiuni de asigurare a respectării normelor de apărare împotriva incendiilor pe timpul desfăşurării activităţilor cu public numeros în cadrul Campionatului European de Rodeo din Băile Felix, iar în data de 12 augus, la sediul inspectoratului a avut loc instruirea trimestrială a personalului responsabil cu activitatea de apărare împotriva incendiilor din cadrul administraţiilor publice locale şi a personalului cu atribuţii similare din cadrul operatorilor economici din zona de competenţă a inspectoratului.

Sărbătoare păzită

Totodată, premergător şi pe timpul Sărbătorii Adormirea Maicii Domnului, efectivele ISU Crişana vor fi angrenate într-o serie de activităţi ce au drept scop asigurarea protecţiei şi siguranţei cetăţenilor şi evitarea producerii unor evenimente ce ar putea umbri această sărbătoare. Astfel, ofiţerii şi subofiţerii din cadrul Inspecţiei de Prevenire desfăşoară, în aceste zile, activităţi de control, verificând modul în care sunt respectate normele de apărare împotriva incendiilor, acordând sprijin şi îndrumare în acest domeniu personalului lăcaşurilor de cult din judeţ. În cadrul controalelor efectuate se urmăreşte în mod special înlăturarea cauzelor potenţial generatoare de incendiu, dotarea cu mijloace de primă intervenţie şi instruirea personalului pentru intervenţia în caz de producere a unui incendiu. De asemenea, pompierii militari vor executa activităţi de supraveghere, la faţa locului, a respectării măsurilor de prevenire a incendiilor pe durata desfăşurării manifestărilor religioase cu public numeros.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !